BÆRUM OPEN DAG 1

Kamp 1: Centrum Tigers .

Endelig, dagen vi alle har ventet på. Mange måneder siden den gode opplevelsen vi hadde i Gøteborg. Nå skulle gutta få svar på hvordan det sto til etter en lang sommer. Pang kræsj, to tette og en badehette og kampen mot Centrum Tigers var over…, og stortap var et faktum nesten uten at vi hadde kommet oss ut av sommerdvalen. vi har valgt å ikke gå i detalj i referatet fra denne kampen og heller bare si at den var nødvendig for å våkne…

Det var tid for pepptalk i garderoben. Og mens bekymrede foreldre sto igjen i hallen subbet de avgårde med halen mellom beina.

Etter 5-10 minutter kom laget ut igjen og vi så at tiden i garderoben var brukt til noe fornuftig. Peder har levert en vinnertale i god Rocky stil og overbevist gjengen om at det nytter… alt kan snues om man virkelig tror på det. Og nå tror de på det… Skuffelsen var som vasket bort og det formelig lyste revansj ut av kampklare øyne. Junior kom bort og ga meg beskjed. Vi er ferdig med den kampen nå, og vi har en kamp til igjen å spille. Den skal vi bare ta…

Kamp 2: Langhus Lions

Kjelsås Wildcats er klare. Tiden er moden. Nå vil de vise at de kan. Og det var et helt annet lag som entret banen. Det å ville vinne er kanskje den viktigste faktoren i et lagspill, og nå ville de virkelig. Og for en kamp vi fikk.

Allerede etter et par minutter ser vi konturene av et lag som reiser seg, rister av seg skuffelsen og leverer kanon lagspill. Alle er med og ballen når kurven med en treffprosent som er Villkatter verdig. Daniel, Magnus og Lucas leverer en forsvarskamp av de sjeldne, blocks og steals på rad og rekke til stor frustrasjon hos motstanderenes angrep. Aksel debuterer med styrke og rebounds av høy klasse og han viser glitrende overblikk. Lyder, Storm og Sture setter igang hurtig og bygger opp det ene magiske angrepet etter det andre.

Theo går hardt ut, han vil… faktisk viser han både muskler og hoggtenner, noe dommerne straffer han hardt for. 4 fouls og rett ut, litt vel raskt for alle vi som så at noe stort var på gang. Vi regner med han er 110% gearet på å få vist seg frem i neste kamp. Bendik løper og jobber og rett og slett plager livet av stakkars Langhusspillere og Gabriel leverer en rekke med angrep som viser at vi ikke lar oss leke med fremover. Litt vel mye styrke der også og det ender med 4 fuols, og han kan sette seg sammen med Theo og hvile resten av kampen.

Ola kommer inn som en tornado og feier over svimle forsvarsspillere. Ballen treffer innsiden av ringen mer en den treffer utenfor. Og sånt blir det seier av. Alt i alt en meget god lagseier. Resultat: 31-18 – Og første dag av Bærum Open er over. Vi kan bare glede oss til morgendagen.

Villdyret har våknet… ;o)